pályázatok

 

 

 

 

 

GINOP 1.2.8-20

A kedvezményezett neve:INOX-CENTER Kft
A projekt címe: Inox-Center Kft modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztésa
A projekt tartalmának rövid bemutatása:

A projekt keretén belül új gépek beszerzése valósul meg a termelékenység növelése és a technológiai megújulás érdekében.

Beszerzésre került:

1db        Carif 260 BSA                    Félautomata hidraulikus szalagfűrész
1db        LiuGong CLG2018A – T háromtámaszú, dual-drive elektromos targonca

A projekt keretében beszerzett szalagfűrész mérettartománya alkalmas a nagyobb keresztmetszetű anyagok vágására. A vágási kapacitásunkat szolgáltatásként fel tudjuk ajánlani partnerkörünknek, mert a gép kialakításából adódóan nagy vágáspontossággal bír. Így alkalmas szériában történő pontos munkadarabok hosszának vágására.

Az INOX-CENTER Kft árukezelése, mozgatása zárt raktárhelységben új elektromos targoncával történik.

A  vállalkozásunk nagyobb figyelmet szán a lakossági és a KKV ügyfelek. A kiszolgálás korszerűségét és üzembiztonságát szolgálják a jelen pályázat keretén beszerzésre kerülő eszközök.

A szalagfűrész saját szabadalmaztatott hidraulikus előtolással a állítható vágási erő szabályzással rendelkezik. Alapvázában 50 literes hűtőfolyadék rendszer került kiépítésre. Ezzel biztosított a tartós és gazdaságos üzemeltetés.

A villástargonca emelési magasságával ki tudja szolgálni a telephelyen felépített nehézpolcrendszert annak teljes magasságában. Az opcióként választott oldalmozgatással az anyagmozgatással töltött idő takarítható meg, ezzel is növelve a hatékonyságot.

  • a szerződött támogatás összege:            8 556 895 Ft
  • a felhívás azonosító jele:                        GINOP-1.2.8-20-2020-02792
  • a projekt tervezett befejezési dátuma      2021.12.31.